Een tweede leven voor topkwaliteit.


Teaks & ArmSchaap

Teaks en ArmSchaap zijn nu 1 bedrijf. Hierdoor hebben nog wij meer schapenleren meubels, kennis en ervaring in huis. Bezoek de website van ArmSchaap om een deel van de collectie te bekijken.
Bezoek ArmSchaap
Image
Muylaard kleine oorfauteuils
Ralph Lauren set in verouderd rundleer super mooi en stoer
Ralph Lauren chesterfield in black oud leer
Wagenwielen in nieuwstaat incl bank 160 cm Art Deco style

Topkwaliteit is tijdloos

Topkwaliteit is tijdloos. Dat geldt ook voor het prachtmateriaal schapenleer, dat met de jaren alleen maar aan karakter wint. Daarom kopen of ruilen wij regelmatig tweedehands schapenleren meubels in, die we na een grondige inspectie weer te koop aanbieden.

Vintage is dé trend van de laatste jaren, maar wij zijn er al veel langer in gespecialiseerd. Vintage geeft exclusieve meubelstukken een tweede leven en maakt ze zo bereikbaar voor een breder publiek. Dat is maatschappijvriendelijk en milieubewust.

Altijd minimaal 200 modellen in de showroom.


Waar moet u op letten bij een schapenlerenoccasion?

‘Een schaap met ervaring’ die liefdevolle naam geven wij aan onze occasions. Overweegt u de aankoop van een vintage schapenleren meubel?

 • Is het leer niet te veel craquelé?

  Dit zijn kleine haarscheurtjes die, wanneer ze niet teveel voorkomen, bijdragen aan de ‘antieke’ charme van het leer. Maar teveel craquelé maakt het leer kwetsbaar.

 • Een los zitkussen of is het zitkussen aan de stoel vast gestoffeerd?

  Heeft de schapenleren fauteuil een los zitkussen of is het zitkussen aan de stoel vast gestoffeerd? Wat u het mooist vindt is een kwestie van smaak. Een los zitkussen heeft als voordeel dat het eenvoudiger te repareren is.

 • Past de zithoogte bij uw lichaam?

  Is het kussen niet te veel doorgezakt? Veren de onderdelen nog? Is de algehele zit lekker? Zakt u snel onderuit? Dit is uiteraard belangrijk voor het zitcomfort.

 • Is het leer niet teveel uitgedroogd?

  Bedenkt u ook dat een reparatie aan een occasion vrijwel altijd te duur is ten opzichte van de waarde van het meubel.

Tweedehands schapenleren meubels

Een voorproefje van de occassions die in de showroom staan. Kom naar de showroom voor een actueel aanbod. Altijd 200 modellen in de showroom.
Dit is een deel van de huidige collectie, de collectie wijzigt bijna wekelijks. Kom vrijblijvend kijken.


Tweedehandse leren banken en stoelen

In de showroom in Teaks treft u een zeer verscheiden assortiment van goede, luxe leren banken en stoelen. De tweedehands leren banken en stoelen die in onze showroom staan zijn volledig opnieuw behandelt zodat het kwalitatief goede schapenleer volledig tot zijn recht komt.


Showroom luxe leren banken, stoelen & meubels

Wilt u de luxe tweedehandse leren banken en stoelen van Teaks zelf ervaren? Kom dan langs onze showroom. De showroom van Teaks ligt in de buurt van de volgende steden.

 

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.